Despre

Salutare! Eu sunt Florin Șerban și mă bucur că vrei să afli mai multe despre mine. M-am născut în Buzău în vara anului ’93. După o copilărie învolburată a urmat o adolescență presărată cu aventuri și lecții de viață.

Am trecut prin dezamăgiri și eșecuri, dar mi-am găsit într-un final drumul meu spre o viață împlinită. Cel mai mult îmi place să citesc, să scriu și să ajut oamenii să se dezvolte. Mai am și alte pasiuni cum ar fi: fotografia, tehnologia, cântatul la chitară, ieșirile în natură și tot ce ține de webmastering.

La scurt timp după ce mi-am găsit aleasa inimii, am decis să o iau de nevastă. M-am căsătorit cu Florina în toamna anului 2016 la vârsta de 23 de ani. Avem multe lucruri în comun, printre care și scrisul. Ne propunem ca în viitorul apropiat să scriem o carte împreună.

Prin acest blog reușesc să îmbin perfect unele dintre marile mele pasiuni. În articolele mele doresc să concentrez cât mai multă informație utilă și valoroasă. Părerea mea este că orice om poate fi împăcat cu el însuși și poate trăi o viață împlinită.