O metodă lentă dar sigură prin care să te îmbogățești

M-am abonat de curând la newsletter-ul lui Andy Szekely, unul dintre fondatorii pieței de dezvoltare personală din România (am scris despre asta în articolul Dezvoltare personală – Ce înseamnă și cum te poate ajuta).

Ca răsplată pentru abonare, Andy oferă gratuit o serie de emailuri săptămânale, care luate la un loc formează un mini-curs de self-branding din care înveți cum să îți dezvolți un brand personal.

Într-unul dintre aceste emailuri, el povestește despre importanța oamenilor de care suntem înconjurați și cum ne afectează aceștia viața.

Acesta este fragmentul:

Iată o întâmplare reală povestită de Mark Victor Hansen, unul dintre autorii celebrei serii de cărți « Supă de pui pentru suflet » (editura Amaltea):

“Tony Robbins și cu mine am vorbit în fața a 9000 de doctori la Nassau Coliseum (notă : Tony Robbins este cel mai mare vorbitor motivațional al Americii. Observă cum Hansen folosește aici legea asocierii!).

Este noaptea tarziu. Tony tocmai a terminat. Este extraordinar! Are 32 de ani și tocmai a câștigat 131 milioane de dolari anul trecut. Ne-am întors la hotel și eu i-am zis :

« Știi, tu câștigi de peste 100 de ori mai mult decât mine. Probabil că îmi scapă ceva pentru că noi predăm aceleași principii… ce crezi că îmi lipsește? »

Tony m-a întrebat : « Spune-mi cât câștigă cei care se află în grupul tău de experți? »

« Păi cam un milion de dolari pe an. »

La care el a zis : « Păi asta este problema ta. »

La care eu am reacționat : « WOW ! Spune-mi despre grupul tău! »

« Toți câștigă peste 100 de milioane anual ! »

În săptămâna care a urmat am cooptat patru miliardari în grupul meu de experți!

End of story ! “

Concluzie

Suntem media oamenilor de care ne înconjurăm. Dacă vrei să câștigi mai mult începe să petreci timp cu oameni care câștigă deja mai mult decât tine.

Ți-a plăcut ce ai citit? Nu pierde din vedere alte articole precum acesta. Alătură-te comunității și primește notificări direct pe email.

Leave a Reply